התייעצות-חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/03/2013 | 11:57 | מאת: לימור

אני בת 42 לפני 5 שנים עשיתי 4 טיפולי IVF בניו יורק ו2 טיפולים של מוקפאים סה"כ 6 ולא הושג הריון(אז היתה גם בעיית זרע) כיום אני מטופלת ב IVF בארץ עשיתי 4 טיפולים - כאשר הטיפול השלישי (לפני כמה חודשים) הניב הריון אך מחוץ לרחם בכל הטיפולים האחרונים מושגות 6 בייציות ושלושה עוברים (בהתחשב בעובדת הגיל ואנדמטריויזיס שאני סובלת כמובן שהאיכות לא בשמיים, נתקלתי בכמה מהשאיבות בהערות של PVS גדול - אך העובדה שהושג הריון אומנם מחוץ לרחם מעודדת והעובדה שיש ביציות) הועלתה האפשרות של תרומת בייצית אני רוצה לציין שהחלום הוא הריון וילד לא העברת גנים אני דיי שוקלת את הרעיון בחיוב ואף התחלתי בבדיקות המחייבות מכיון שהוא מעלה את הסיכויים פלאים. השאלה שלי היא האם אתה חושב שעדיין כדאי לנסות ולמצות טיפולי IVF או לגשת לתרומת ביצית? (כי חבל על הזמן) ועוד שאלה האמם אנדומטריוזיס גורם לאיכות ביציות ירודה? תודה מראש

14/03/2013 | 17:04 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני מכיר את כל הנתונים על כן בוודאי שאיני יכול לחוות את דעתי באופן מבוסס. לא ציינת איזה פרוטוקולים של טיפול עברת, האם נעשה בירור של חלל הרחם ע"י היסטרוסקופיה ועוד הרבה שאלות שאין לי עליהן כל מענה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר