התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

02/12/2012 | 18:57 | מאת: מישהי

בת 31 , בריאה , הבדיקות תקינות , ספירת זרע נמוכה. 14 מליון. עברתי iui השבחה והזרעה פעם אחת ולא הצליח, האם המעבר ל ivf יותר יעיל ? אחוזי ההצלחה יותר גבוהים? פשוט לא רוצה לבזבז זמן

05/12/2012 | 15:48 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ לנסות לפחות 3 הזרעות עם טיפול הורמונלי בגונדוטרופינים בטרם עוברים להפריה חוץ גופית.

08/12/2012 | 11:06 | מאת: מישהי

תודה רבה, האם הסיכויי גובר בכל טיפול מחזורי ?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר