שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/11/2012 | 20:43 | מאת: לירון

שלום, רציתי לשאול שאלה בקשר לבדיקת פיפל.אני בעברי עשיתי אותה ללא קשר להריון,מניסיוניאחרי שלקחתי לפני הבדיקה 2 כדורי אופטלגין אני יודעת שהבדיקה כואבת מאוד מאוד, אני ישר אחרי הבדיקה הקאתי והיו לי סחרחורות. בקיצור- ממש טרבמה לחיים. בעקבות טיפולי פוריון שאני עושה,עלה הרעיון לעבור את הבדיקה הזאת,אני ממש לא רוצה לעבור אותה בלי לפחות הרדמה מקומית.איך אפשר לארגן את זה?(כפי שכבר כתבתי 2 כדורי אופטלגין לא השפיעו בכלל) ומדוע הרופאים מופתעים שמבקשים מהם זריקת הרדמה? מה איכפת להם? הרי לא מדובר בהרדמה כללית על סיבוכיה.

05/12/2012 | 15:28 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מדובר בפעולה שנעשית במרפאתו של הרופא, ועל כן ללא כל הרדמה. את יכולה לקחת כשעה-שעתיים לפני הבדיקה חצי כדור הרגעה (ואליום או ואבן) +/- נר נקסין או וולטרן.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר