בעית פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/11/2012 | 17:38 | מאת: מישהי

בריאה , ללא בעיות , לבעלי יש ספירת זרע נמוכה , עשינו הזרעה והשבחה לא נקלטתי האם הסיכוי גובר בכל טפול ? יש סיכוי להריון ספונטני ספירת הזרע 14 מליון , שאר הנתונים אצלו נכונים. עליה מ 6 מליון ל 14 אחרי 6 חודשים מניתוח ורקצולה דרגה 2 לעבור ל טפול אחר או להמשיך לנסות פשוט נמאס לי אני בת 31 האם אני צריכה לקפיא את הביציות

26/11/2012 | 15:16 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אם אתם מנסים להרות מעל שנה יש מקום לשקול טיפולי פריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר