בעיות פיריון דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/07/2011 | 14:34 | מאת: חן

שלון, בת 36.5, שני ילדים, לידה אחרונה לפני כ 7 שנים, ברקע- אנדומטריוזיס. בחודש פברואר האחרון הפלה בציטוטק עקב אי התפתחות העובר (שבוע 6), לאחר מכן שני מחזורי איקקלומין ללא תוצאות. בד"כ המחזור סדיר (28-30 יום) אולם המחזור האחרון הגיע לאחר 20 ימים בלבד. זה מלחיץ אותי מאד.... האם יש סיכוי להריון? מה צריך לעשות, האם צריך טיפולי פוריות? ומדוע המחזור מקדים? תודה מקרב לב

02/07/2011 | 23:07 | מאת: ד"ר משה רויבורט

האם לפני שהתחלת בטיפולים עם איקקלומין ביצעת צילום רחם?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר