שבועיים אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/04/2011 | 19:22 | מאת: איילת

ערב טוב. לפני שבועיים עברתי החזרת עוברים מוקפאים, מחר אני הולכת לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון. ביום רביעי שעבר עשיתי בדיקה ביתית סתם מסקרנות, והראה לי 2 קווים, הכוונה חיובי. האם זה הגיוני? דבר שני, אחרי כמה ימים של ההחזרה התחילו לי לחצים בבטן התחתונה, מספר פעמים הקרין לגב התחתון כאילו לוחצים לי חזק על הגב, והתכווצויות בבטן, יש מספר פעמים שפשוט לא יכולתי לשכב או לשבת בגלל האי נעימות של הכאבים. האם זה דבר הגיוני, האם אני צריכה לחשוש? אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי. וכמובן שמחר אחרי הבדיקת דם, אני אבקש לעשות בדיקת אולטרסאונד במרפאת הפוריות שלי, כדי שאהיה רגועה יותר. תמיד נחמד לקבל תגובה נוספת. תודה רבה והמשך ערב מקסים איילת... (-:

11/04/2011 | 14:40 | מאת: ד"ר משה רויבורט

התופעות יכולות להיות סימנים מוקדמים של הריון. בהחלט יתכן שאת בהריון, היות והבדיקה הביתית היתה חיובית, אך זאת בתנאי שלא קבלת זריקת אוביטרל או פרגניל כחלק מהתמיכה.

11/04/2011 | 16:15 | מאת: איילת

שלום רב! קודם כל תודה רבה על התשובה של מקודם. אז ככה, היום עשיתי בדיקת דם ואחרי כמה שעות חזרו אליי, וברוך ה' הכל בסדר יש הריון. אחרי הבדיקת דם עשיתי אולטרסאונד ואמרו שאין משהו חריג, ושהכל בסדר גמור. לגבי תמיכה, אני לוקחת 5 כדורים של אוטרוגסטן, ו-3 כדורים של אוסטרופם. ביום. ביום רביעי אני צריכה לחזור אליהם שוב לבדיקת הריון. השאלה שלי כרגע היא כזאת, החזירו לי 2 עוברים, מתי אני אוכל לדעת כמה ניקלטו? אשמח לתשובה, תודה רבה והמשך יום מקסים. איילת (-:

11/04/2011 | 16:15 | מאת: איילת

שלום רב! קודם כל תודה רבה על התשובה של מקודם. אז ככה, היום עשיתי בדיקת דם ואחרי כמה שעות חזרו אליי, וברוך ה' הכל בסדר יש הריון. אחרי הבדיקת דם עשיתי אולטרסאונד ואמרו שאין משהו חריג, ושהכל בסדר גמור. לגבי תמיכה, אני לוקחת 5 כדורים של אוטרוגסטן, ו-3 כדורים של אוסטרופם. ביום. ביום רביעי אני צריכה לחזור אליהם שוב לבדיקת הריון. השאלה שלי כרגע היא כזאת, החזירו לי 2 עוברים, מתי אני אוכל לדעת כמה ניקלטו? אשמח לתשובה, תודה רבה והמשך יום מקסים. איילת (-:

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר