תופעות לוואי - חומצה פולית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2012 | 11:28 | מאת: sima

שלום אני לאחר גרידה שבוע 16 בעקבות מום בלב העובר. לאחר מחזור סדיר 1 התחלתי שוב בנטילת חומצה פולית בהמלצת הרופא. הוא רשם לי כמות 800 מק"ג משום מה (אולי קשור להפלה?) מאז אני כבר חודש עם בטן נפוחה, גזים מרובים....מה שלא היה כשנטלתי 400. מתלבטת האם לחזור לכמות ה 400 מק"ג או לנסות חברה אחרת ב 800 מק"ג. אשמח לעצתך. תודה

24/01/2012 | 09:33 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל ולא להפסיק או לשנות על דעת עצמך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר