קומדין - בזמן טיפולי הקפאת ושימור פוריות לגבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

30/12/2018 | 14:12 | מאת: בוריס

רציתי לבקש לדעת, האם לגברים עם מיעוט \ חוסר זרע - בטיפולי שימור פוריות יש מניעה מלעשות שימוש בקומדין עד כמה שידוע לרופא שלי - לנשים בטיפולי פוריות מפסיקים קומדין - האם ייתכן שגם לגברים בטיפולי פוריות - צריך להחליף תרופה

02/01/2019 | 08:11 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

בוריס שלום, לא ידוע לי. צריך להתייעץ עם האונקולוג והאורולוג לגבי התרופה ותופעות הלוואי שלה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר