אזוספרמיה לא חסימתית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/12/2018 | 22:49 | מאת: מ

שלום, אשמח לברר כמה דברים לגבי אזוספרמיה לא חסימתית: 1. האם תוספי תזונה כלשהם (ויטמינים, אבץ וכו') יכולים לייצר/לשפר את יצור הזרע כך שבעת ניתוח מיקרוטזה/כל ניתוח אחר ימצא זרע. האם יש משהו שכדאי לנסות? 2. האם יתכן מצב אזוספרמיה לא חסימתי הפיך? שינוי לטובה או לרעה בתוצאות? עבר 5 שנים מאז שאובחנן כך. 3. האם בזמן קיום יחסים ניתן לדעת האם בנוזל (צבע/מרקם) ישנו זרע ?

16/12/2018 | 14:59 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

1. לא יזיק לנסות 2.ייתכן, כדאי להתייעץ עם האורולוג 3.לא. רק בבדיקת זרע ניתן לדעת האם ישנם תאי זרע בפליטה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר