תשובת בדיקת זרע _ בירור תוצאות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/06/2018 | 15:15 | מאת: אנונימית

שלום וצהריים טובים בעלי בן 30 . יש לנו ילדה בת 6 . מזה כשנתיים או יותר . מנסים להריון ללא הצלחה . התברר מסיבה גברים . מיעוט בזרע . בחודש פברואר מזה כשנה עבר ניתוח וריקוצלה . מאז בצע מספר בדיקות של זרע . תוצאה של מיעוט . עברתי מספר ivf שלושה. אחרון צלח אך עברתי הפלה כי עובר לא התפתח. שק הריון ריק. היום קיבלנו תוצאה של בדיקת זרע . הכמות בשיפור מ 6 עד 18 . אך התקבלה אבחנה של ph high + teratoZOOspermia Ph 9 . על מה זה מעיד? מה הסיבות ? האם אפשר לתיקון ? סוף סוף השתפר הרכוז .פתאום פוגשים ונתקלים בבעיה אחרת ! לציין משגל לפני הבדיקה היה לפני שבוע . האם זה מדפיע על התוצאות? תודה

19/06/2018 | 11:56 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אשמח שתצרפי כאן את תוצאות הבדיקה. ממה שתיארת יש בעיה במבנה התא (בבדיקה תחת סעיף מורפולוגיה).

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר