שאלה לפרופסור ברטוב בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/01/2017 | 17:08 | מאת: תמר

שלום פרופסור אנחנו זוג בני 35, שני רהיונות בעבר ללא טיפול, עכשיו, אחרי שני שלא הצלחנו על רקה לא מוסבר, עשינו טיפולים גונל + הזרעות... זה לא עזר לנו, אני לא מוכנה בשלב הזה לעבור טיפול הפריה... קראתי הרבה שעל רקה לא מוסבר הרבה פעמים בגלל הזרע, למרות שבבדיקות רגילות זרע טוב, כמו שרופא שלנו אומר. האם אתה חושב שכדי לעשות בדיקת זרע במעבדה שלך ואיזה בדיקה אתה חושב שנכון עבורנו? כבר התקשרנו למעבדה שלך והסבירו שפחות מטים לנו בדיקת dna... ואמרו לנו בדיקה אחרת (לא זוכרת שם) אשמח מאוד אם תעזור לנו להגיד איזה בדיקה נתן לעשות במצב שלנו. תודה רבה

23/01/2017 | 09:14 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

תמר שלום. הבדיקה שנערכת אצלנו במרכז לפוריות הגבר נקראת בדיקת אבחון מורפולוגי בהגדלה גדולה- פי 6300, הכוללת בדיקת זיהומים וחיידקים. בבדיקה הזאת אנחנו בודקים את המורפולוגיה, המבנה של תא הזרע. כמובן שלאחר מכן מקבלים חוות דעת והמלצות להמשך הטיפול. תוכלי להתקשר למרכז שלנו אם יש לך שאלות נוספות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר