שברי מאמץ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

20/05/2014 | 08:39 | מאת: לירון

שלום, אני בת 23 ואף פעם לא הייתי בכושר , לאחרונה נרשמתי לחדר כושר ונכנסתי למשטר דיאטה , התחלתי להתאמן בפעילות אירובית בערך כ- 5 פעמים בשבוע לפעמים כמה ימים רצוף שכולל הליכון מכשירים וחוגי אירובי כגון קיק בוקס וזומבה , לאחרונה החלו לי כאבים באמצע השוק בתוך העצם כזה , לא כאבים חזקים אבל מציקים כולם הדאיגו אותי שזה שברי מאמץ, האם יכול להיות? אני מתאמנת רק 3 שבועות זה הגיוני שזה כבר קרה מקצת אירובי? ומה אפשר לעשות ? אני אקבע תור לאורטופד אבל בנתיים אני לא יודעת אם להמשיך להתאמן או להפסיק בכלל

בהחלט יכול להיות . יתכנו גם בעיות אחרות של אימון יתר . מציע לנוח מספר ימים ובהמשך לחזור לפעילות מתונה הרבה יותר, וגם להגיע לאורתופד כמובן.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי