בעיה במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

15/05/2014 | 17:11 | מאת: דוד

לפני שנה וחצי היה לי פציעה בידיים כתוצאה מנפילה על ברזלים עבים. במרפק הרופא אמר שיש לי טניס אלבו ודלקת והיה לי כאבים באזור. הופנתי לפיזיתרפיה שהקלה אך עדיין היו כאבים במהלך היום. לפני כ4 חודשים החמירו לי הכאבים ואני חש נוקשות כרונית ביד שלא מפסיקה ואני לא מסוגל לתפקד. קשה לי ליישר ולקפל את היד. ומאוד מדאיג אותי הנוקשות במרפק. כמו כן יש קליקים במרפק. לקחתי נקסין שלא עזר וגם זריקות וולטרן שלא עזר. עשיתי צילום אולטרה סאונד ולא מצאו כלום . כיום גם פיזיותרפיה לא עוזרת. השאלה היא ממה נובע הכאבים והנוקשות והלחץ שיש במרפק. ואיזה בדיקת הדמייה יכולה לבדוק זאת? MRI? אני ממש מיואש משום שאני כבר לא מתפקד עם היד מאז ההחמרה לפני 4 חודשים.

מציע לגשת לאורתופד. נדרשת הערכה מחדש של מצבך.

17/05/2014 | 21:35 | מאת: דוד

משום שהאורתופד שמטפל בי דרך הקופ"ח כבר מיצה את הטיפולים. כדורים נגד דלקות. זריקת וולטרן. לאיזה כיוון אפשר ללכת מפה? או לחלופין איזה טיפולים אפשר לעשות כגון גלי הלם וכדומ'? ממה יכולה לנבוע נוקשות במרפק וקושי בטווח תנועה מלא? אני פונה אלייך משום שהרופא שהייתי אצלו לא מבין בזה. אנא אבקש תשובה או כיוון מסויים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי