כאבי צוואר וגב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

21/06/2017 | 09:41 | מאת: אורן

שלום דוקטור ותודה מראש על העזרה, לפני 8 ימים הייתי ביים ושכבתי כשעתיים על חול כאשר הוא בשיפוע, תוך כדי התאמצתי הרבה על מנת להיות עם הראש קדימה תוך כדי שאני שוכב על הגב ונתמך במרפקים עם הפנים לים, מאז אותו יום (מס שעות לאחר מכן) אני סובל מכבי גב תחתון וצוואר עזים, כאשר אני שוכב ונח במיטה כמעט ואיני חש כאב(מלבד כאב חד שבא והולך בצוואר), חשוב לי לומר כי מאז אני חווה המון סחרחורות ועייפות, אינני יודע אם יש קשר אבל כאבי הצוואר כואבים מאוד ומקשים עליי לתפקד, גם כשזה נעלם לשעה שעתיים זה חוזר לכאוב שוב, ביקרתי אצל רופאת משפחה שאמרה שאולי זה שריר תפוס ורשמה לי Arcoxia אך עדיין לא נעזרתי בכדור, אני חושש שחלילה זה משהו חמור יותר, האם יש משהו לעשות ? תודה רבה רבה !!!

מציע לבצע את הוראות רופאת המשפחה. אם המצב לא משתפר מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי