בדיקות חריגות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/07/2013 | 13:35 | מאת: עדי

שלום.בת 33 ברקע:אנמיה, תלסמיה מיינור ושחפת ריאתית שטופלה לפני 7 שנים(מאז במעקב ריאתי והכל תקין).כמו כן בבדיקות שנעשו דרך הקופה לפפני מספר חודשים נמצא כי IGG אצלי גבוה וכן PROTEIN TOTAL B גבוה.מזה תקופה ארוכה איני חשה בטוב:דופק מהיר, עייפות, קוצר נשימה וזיהומים חוזרים.הופניתי למיון ושם נערכו אקג-יצא תקין ובדיקות דם שהראו: WBC 15 גבוה NEUTRO 88 גבוה LYMPO 8 נמוך אך המדאיג מכל הוא CRP)HS( שיצא 17.5 כשהערך המקסימלי אמור להיות 5 לפני ארבעה חודשים גם הייתי במיון והתקבלו אותן תוצאות של WBC NEUTRO LYMPO ואילו אז הערך של CRP היה 10.3 במיון לא התייחסו כלל לתוצאות אלו וטענו כי הכל תקין וסתם מדבור במשהו ויראלי. האם CRP גבוה בשילוב הממצאים הנל לא מדאיגים?? עלולים להעיד על ממאירות ומחלות רציניות?

התמונה מתאימה לכאורה לזיהום חיידקי שאז גם ה WBC עולה גם אחוז הנויטרופילים וגם ה CRP כמובן שיש להמשיך בבירור בדיקות שתן בדיקות דם תרביות צילום חזה אקו לב וכו וכו מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " ולקבל עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

21/07/2013 | 14:26 | מאת: עדי

תודה על המענה המהיר.שאלה נוספת: האם יכול גם להתאים לתמונה של ממאירות? בשל האימוגלובינים IGG הגבוהים (ערך 2100) וכן החלבון שנמצא בעליה תמידית PROTEIN TOTAL B כמו כן החום שלי בשבועות האחרונים נע בין 36.8-37.5 כל הזמן.. תודה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית