בדיקות דם ושתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/04/2013 | 08:22 | מאת: איציק

שלום בן 47 נעשו בדיקות עקב כאב גרון מעל חודש א.א.ג בדק ואמר שכנראה ריפלוקס מטופל באומפרדקס,נוטל סימבלטה 60 עקב כאבי ראש לאחר בדיקת CT תקינה וסימוביל 20 ,חולשה שהתפרה מעט לאחרונה,אשמח לקבל את חוות דעתך. | g/dl | ( 6.6 )protein total 8.3 * 8.6 | crp0.7 Albumin (B) | g/dl | ( 3.5 * 4.6 ) 5.2 | Bilirubin Conjugated | mg/dl | ( 0 * 0.1 ) 0.2 | ALKP-Alkaline Phosphatase | u/l | ( 30 * 68 ) 120 | ALT (GPT) | U/l | ( 0 * 20 ) 37 | AST (GOT) | U/l | ( 10 * 20 ) 37 | המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר WBC-Leucocytes | 10*3/micl | ( 4.5 * 5.4 ) 11 | RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | ( 4.5 * 5.38 ) 5.5 | Hemoglobin | g/dl | ( 13.5 * 15.3 ) 17.5 | Hematocrit | % | ( 41 * 45.9 ) 53 | MCV-Mean Cell Volume | fl | ( 79 * 85 ) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | ( 27 * 28.4 ) 35 | MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl | ( 32 * 33.3 ) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | % | ( 11.6 * 13.1 ) 15 | Platelets | 10*3/micl | ( 150 * 283 ) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | fl | ( 8.5 * 10.6 ) 12.9 | Neutrophils % | % | ( 40 * 54 ) 75 | Lymphocytes % | % | ( 22 * 35.5 ) 43 | Monocytes % | % | ( 3 * 6.8 ) 13 | Eosinophils % | % | ( 0 * 3.3 ) 6 | Basophils % | % | ( 0 * 0.4 ) 2 | Neutrophils # | # | ( 1.8 * 2.93 ) 7.7 | Lymphocytes # | # | ( 1 * 1.93 ) 4.8 | Monocytes # | # | ( 0 * 0.37 ) 1.1 | Eosinophils # | # | ( 0 * 0.18 ) 0.6 | Basophils # | # | ( 0 * 0.02 ) 0.2 | בקטריולוגיה Throat Culture | | .ונמצא שלילי Strep. A :נבדק ל | וירולוגיה CMV IgG | AU/ml | * 84.2 | CMV IgM | | שלילי | EBV Ab. | | לחץ לתוצאות | Hepatitis A IgM | | NEGATIVE | Hepatitis A - IgG | | POSITIVE | ושתן Albumin-Micro (U)/ 24h קטן מ1.1 Creatinine (U) /24h 2 Protein (U)/24 hr | mg/24h | ( 0 * 135 ) 150 Urine Volume 3000 אשמח להתיחסות protein total ו CRP תודה

נראים תקינים

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית