השמנה תרופות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/02/2013 | 21:34 | מאת: יניב

שלום מה הסיבה שתרופות פסיכיאטריות משמינות ? האם זה משהו שקשור לתרופה ישירות או שהסיבה היא עקיפה שהתרופות מגבירות תאבון ועקב כך עולים במשקל ? שאלתי היא בעיקר לגבי תרופות ממשפחת SSRI כמו לוסטרל. וכן למשל לגבי מירו (רמרון) שעליו קראתי שמגביר חשק למתוק.

עד כמה שידוע במנגנון של עליית תאבון תוכל לשאול גם בפורום פסיכיאטריה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית