URIC ACID ו- LDH לא תקינים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/01/2013 | 20:26 | מאת: שאול

שלום גיל 66 60 קג עוסק בספורט וכללית בריא למעט צפיפות עצם. צמחוני , לא אוכל בשר ולא מוצרי חלב. דג פעמיים בשבוע , 3 ביצים בשבוע. בדיקת דם שעשיתי (ללא סיבה רפואית) במסגרת בדיקה שנתית קבלתי URIC ACID 7.3. שנים קודמות היה 6.3. וגם LDH התקבל 483 שנה קודמת 382. כיוונים/אפשרויות להתייחסות לתוצאות שהן מחוץ לתחום התקין? לא לוקח תרופות ולא ויטימין C ולא ניאצין, לא צורך קפאין, ולא צורך אלכוהול. לא צם ואין לי דיאטה עתירת חלבון ( חלבון משיג עי שילוב קיטניות ודגנים מלאים ואוכל חופן אגוזים ליום). בתודה מראש

על פניו הממצאים הללו לבד ללא ממצא או תלונות נוספות לא דורשים המשך בירור חומצה יורית היא חלק מתסמונת מטבולית ועולה במצבים של השמנה וכן ישנם מזונות שמעלים החומצה כמו יין אנשובי חומוס ועוד מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית