סיוט על חצי גופה ותינוקת

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/10/2020 | 06:47 | מאת: NOT_FOUND

היי, חלמתי חלום מזעזע ברמות, התחיל בזה שראיתי את אחי הקטן בתור גוח רפאים והיינו במטבח אני הוא ואמא ועוד מישהי זקנה לידה עשתה איתה כלים והן דיברו,לאחר מכן אחי הופיע עם פרח משקית ונתן לי ,אמרתי לו שיתן לאמא היא תשמח ואז היא נבהלה כי לא ראתה אותו ואמרתי לה שזה אחי ושאני רואה אותו, ואז היא צעקה גם אחי פה !ופה התחיל המפחיד התחלתי לשמוע נקישות חזקות שהתחזקו ונהיו מהירות יותר וקרובות יותר ואז הרגשתי משהו נוגע בי, כשהסתובבתי ראיתי חצי גופה רק החלק העליון שהיה תלוי ממש לידי , הגופה הסתכלה עליי וחייכה חיוך אחד המפחידים, התרחקתי בבהלה והרמתי תינוקת אני לא זוכרת בבירור נראלי ששמתי אותה מולי או שחיבקתי וצעקתי תתעוררי אני מפחדת והתעוררתי.

שלום לך, החלום שחלמת, אכן מזעזע ומפחיד והוא גם מורכב ולא ברור. כדי לתת השערה לגבי הכיוון שלו צריך לברר הרבה פרטים לגבייך ולגבי האסוציאציות שקשורות לחלום. לפיכך לא יהיה זה נכון לתת לו פירוש ספציפי. אם תחלמי חלומות נוספים בסגנון הזה או שחשוב לך להבין את משמעותו, אני מציע לך לפנות לטיפול נפשי כדי לברר יותר את פשרו ומקורותיו של החלום. בברכה, נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה