חלום על סבתא שלי שנפטרה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/09/2020 | 11:32 | מאת: חלום מוזר

שלום, קמתי הבוקר מחלום מוזר . סבתא שלי ז״ל נפטרה לפני 11 שנים. הייתה אישה שמחה מאוד ועצמאית. ב11 שנים האלו חלמתי אותה 3 פעמים ותמיד הייתה נראת טוב ולרוב מחייכת. היום חלמתי שאני נכנסת אליה לבית הולכת לסלון והיא מסתכלת עליי במבט מוזר כאילו היא בהלם ועצובה. הייתה עם טיטול של זקנים ( בחייה אמרה שמעדיפה למות ולא להיות עם טיטול כזה ) ושיערה היה מבולגן מאוד מה שגם לא היה אופייני לה מעולם. היא שיחקה קלפים על הספה עם עצמה וכאילו הכינה את הקלפים מולה לשחקן אבל לא היה אף אחד. עזרתכם!!

שלום לך, החלום מתאר את סבתך שנפטרה, שבחייה היא ייצגה בעינייך אישה שמחה מאד ועצמאית, ובחלומך היא מופיעה כאישה בודדה ומתקשה לדאוג לעצמה. אני תוהה מה מעורר את החלום הזה היום? האם הוא מבטא תחושות שקיימות כיום בתוכך, של בדידות וקושי בהתמודדות? יתכן, שתקופה זו של סגר וריחוק חברתי בעקבות משבר הקורונה, מעוררת חוויות אלו בנפשך. שתהיה גמר חתימה טובה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה