היי אני אגם בת 30 ..

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/02/2018 | 11:33 | מאת: אגם פ.

אני ובעלי מנסים להכנס להיריון שנתיים וחצי ואנחנו מוגדרים במצב של אי פיריון לא מוסבר. אני בלילה חלמתי חלום שלא עוזב לי את הראש ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי.. חלמתי שאני מסדרת את הבית ומדברת תוך כדי עם בעלי ואז הוא מסתכל עליי ואומר בצחוק :"מאמי יש לך ירידת מים למה המכנסיים רטובים" אני עניתי לו :" מה פתאום .." והלכתי לשירותים הרגשתי צורך להתרוקן. פתאום אני מרגישה לחץ חזק בבטן ומתוכי יוצא תינוק לבן עיניים סגורות ושפתיים אדומות בולטות. התקשרתי לכולם במשפחה ונורא שמחתי ואמרתי שהלוואי כל הלידות יהיו קלות כאלה ומהירות. מעניין אותי לדעת מה פירוש החלום?

שלום אגם, המוטיב של לידה פילאית המופיע בחלומך, הוא מוטיב שחוזר במיתוסים עתיקים ובמקורות שלנו. כך למשל לידתם של יצחק, שמואל ושמשון היתה לידה פילאית לאמותיהם שהיו עקרות. נראה שבמקרה שלך החלום הוא ביטוי של משאלת לב ופיצוי על הקושי להכנס להריון ועל הסבל הכרוך בכך. מאחל לך שהחלום יהיה עבורך לא רק ביטוי למשאלה אלא גם אות וסימן למימושה במציאות.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה