כוויה בדרגה 2 לילד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/05/2012 | 15:10 | מאת: נטע

שלום, לפני כמה ימים בני בין ה6 קיבל כוויה ממנורה דולקת על הצוואר. הכוויה בדרגה 2, ארוכה (בערך 8-10 סמ?) ודקה , מבריאה טוב. השאלה שלי אם תישאר צלקת ואם כדאי למרוח משחה נגד צלקות ואיזה. תודה

04/05/2012 | 09:35 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב כוויה ממגע ישיר עם חפץ חם אצל ילדים עם עור דק עלולה להיות עמוקה יותר מכפי שנראה בהתחלה ויתכן שתשאר צלקת.רצוי להתחיל טיפול מקומי במשחת קלו-קוט , כמות קטנה , פעמיים ביום רק אחרי שפצע הכוויה ייסגר ולהבדק אצל מנתח פלסטי במהלך החודשים הקרובים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית