כאבים בלסת שמאל, צלצולים וסחרחורות כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/10/2014 | 17:09 | מאת: טל

שלום ד"ר אודי! אני בת 39.יש קוליטיס ברקע כרגע ברגיעה. אני לוקחת באופן קבוע ויטמין B12 וברזל בשל אנמיה. לפני כשלושה שבועות סבלתי במשך כשלושה ימים מסחרחורות בחילות צלצולים באוזניים וכאב באוזן שמאלית. הלכתי לרופא והוא אמר שהאוזן נראית בסדר גמור. מאז חלפו הסחרחורות כאבי הראש והצלצולים, אבל נשארו כאבי האוזן השמאלית והכאב ממש מתעצם בעיקר בשעות הלילה ברמת כאב שמאלצת אותי לקחת משכך כאבים ולעיתים אף מעירה אותי מהשינה בכאב. אני מציינת שלפני חודש וחצי עברתי 2 ניתוחי חניכיים אחד ברבע ימני תחתון והשני ברבע שמאלי תחתון- לא יודעת אם יש קשר אבל זה נתון שחשוב לי לעדכן. חשוב לי לציין שלעיתים כשאני אוכלת הרבה אני מרגישה תחושת שובע שגורמת לי לסחרחורת ורק לאחר הקאה היא עוברת.(BMI 21) יש לציין שבערך פעם בשנה תוקפת אותי תקופה של יומיים שלושה שבהם אני מרגישה סחרחורות בחילות צלצולים באוזניים וזה עובר. האמת שאני חוששת לגשת לרופא כדי לא לגלות שיש לי עוד משהו.. כי כבר קראתי שאולי יש לזה קשר ל"תסמונת מפרק הלסת" ובכל זאת ברצוני לשאול במה לדעתך מדובר והאם יש קשר לתסמונת הנ"ל ומהו הטיפול הנדרש? תודה רבה רבה מראש וחג שמח טל

ממליץ לבצע בדיקת שמיעה ו BERA בהנחית רופא אאג - לברור הטינטון הסחרחרת וירידת השמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר