דקירות בגרוגרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

09/04/2014 | 12:13 | מאת: אריאל

בן 37 אחרי דלקת שקדים ואחרי רפאפן נשאר לי כאב גרון דקירות בגרוגרת כבר שלושה וחצי שבועות שזה כחה הייתי אצל רופא אף אוזן גרון,אתמול, הוא בדק אותי בדק את הגרון ,בדק את השקדים והכל תקין והוא אמר לי, שיש לי ליחה בגרון(גודש באף) שגורמת לכאב בגרוגרת יש לציין שגם שיעול נוסף שיעול יבש לזה הרופא נתן לי :נזוקורט אקווה(סטרואידים) פעמיים ביום למשך חודש ואמר לי שאם לא יעבור הכאב בגרוגרת לשוב אליו העניין הוא שהיו לי מקרים ,שהייתה לי ליחה בגרון אבל בחיים לא סבלתי מכאב גרון בגלל זה כעקרון יש לי בעיות באף לפעמים נוחר ולפעמים נעזר בנוסידקס(במיוחד בחורף) כל הזמן מנוזל אבל בחיים לא כאבה לי הגרוגרת האם יש מקום לקבל עוד חוות דעת של עוד רופא א.א.ג ? זה נראה לי קצת מוזר.שזו הסיבה לכאב בגרוגרת יש לציין שהוא שאל אותי אם אני מעשן ואני לא מעשן בתודה

אתה מתאר לפחות 3 גורמים שיכולים לגרום לכאב גרון - חסימה אפית - אלרגיה - REFUX בנוסף לאותה דלקת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר