בעיות בגרון סיבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/10/2013 | 10:24 | מאת: בוקי

בן 50 מאובחן בפיברומיאלגיה,אוסטופרויאזיס,מעי רגיז,טריגר פוינט שרירי לעיסה. כמו כן כאבי חזה שלא אובחנו נשלל קרדיאולגי רופא ראות. השערה פיברו לא חד משמעית. במשך שנה כאבי גרון עם משטחים תקינים ,לעיתים קושי בבליעה. ליחה רוב היום ,הרגשה לא נעימה במיתרים בעת,עליה בקול בעבר אמרו יבלות בקורת אחרונה נשלל יבלות ללא תופעות של רפלקס או צריבה בושט. שאלות אשמח אם תענו על כל אחת בנפרד: מה יכול להיות הגורם לתופעות שתיארתי? מספר פעמים כולל אבחון אחרון אמרו מחיצות אף צרות מה זה אומר והאם מחייב המשך מעקב בעתיד? בקורת אחרונה אבחנה מיצי קיבה עולים איני סובל מצרבות או רפלוקס אז על סמך מה ניתן לקבוע בבדיקה אנדוסקופית שזה זה.ומה הקשר בין זה לתופעות שתיארתי? בקורת אחרונה עם החדרת סיב אופטי לאחר הביקורת צריבה בגרון ובמעיים לא בושט האם אנדו מוחדר עד לושט הוא רק באף האם. יכול לגרום נזק בושט? אשמח עם תענו באופן אובייקטיבי ללא קשר לאבחנה.

כל תלונותיך יכולות להיות בשלל המחלות שלך - מעי רגיז וכו'. באנדוסקופיה - ניתן לראות סימני גירוי ברירית הגרון שמתאימים ל REFLUX לא יכול להגרם נזק לושט

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר