חלופות למין אנאלי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/01/2012 | 03:17 | מאת: ספהט

שלום, אני עומד להצטרף אליכם בקרוב. עקב סרטן הרקטום אני עתיד לעבור כריתה של הרקטום ופי הטבעת, סגירה של פי הטבעת ויצירת סטומה. זאת בנוסף להקרנות ואולי גם כימותרפיה בהמשך. הכירורג והאונקולוג טוענים שעקב מיקומו של הגידול אין חלופות לניתוח. אני גיי וחיי המין שלי מבוססים על מין אנאלי. כמובן שיש ביחסי מין יותר מחדירה, אבל בשבילי זו המנה העיקרית וחיי המין שלי יהיו רחוקים ממושלמים ללא מין אנאלי. מטבע הדברים אני פוחד לחיי המין שלי אחרי הניתוח, ולא יודע איך הם יראו ואלו חלופות יש עבורי לסקס אנאלי. גם הכירורג וגם האונקולוג דואגים דבר ראשון לחיי, ואני שמח על כך, אבל אין להם שום הצעות או תובנות בנושא ואני מאוד חושש. הייתי שמח לשמוע על חלופות לניתוח או לסקס אנאלי לאחר ניתוח שכזה, או על חוויות וניסיון של אנשים שעברו דברים דומים והפתרונות המיניים שהם מצאו. תודה על עזרתכם.

07/01/2012 | 17:12 | מאת: קרן

[זה לא שמישהו עובד עלינו, נכון?] בהיותי בוגרת סרטן הרקטום וכאביו האיומים, בייחוד בחודשיים שלאחר הניתוח להסרת הגידול - וגם כעת, שנה לאחריו עדיין יש כאבים חזקים מפעם לפעם - אני מצטמררת ממחשבה על מין אנאלי. האמת היא שממחשבה על מין בכלל. יש לך דרך ארוכה לעבור, ולצערי סבל רב לפניך. הייתי רוצה לומר: "תתרכז כעת בטיפול. בניתוח, בהחלמה ממנו, בכימו ובהקרנות" (שגם הן לא קלות כי הן מכוונות לרקמות עדינות מאוד). אבל אין לי הזכות לומר לך במה עליך להתרכז ולאן לנתב את הכוחות. איני יכולה גם לומר לך "מי בכלל יכול לחשוב על סקס או על פתרונות מיניים כאלה ואחרים במצב הזה" - אני לא, אבל ייתכן שאחרים כן. אני מניחה שפתרונות יצירתיים יכולים להימצא. אני ממליצה לך מאוד לדאוג לרופא משפחה מעולה. רצוי אדם שאתו תוכל להתייעץ בכל עניין. מניסיוני - רופאת המשפחה שלי עזרה לי בכל כך הרבה תחומים שאצל האונקולוג והכירורג הסתכמו ב"העיקר שאת חיה". רופא משפחה טוב - הוא מפתח לפתרון תחומים רבים במחלה הזאת. בהצלחה!

08/01/2012 | 22:57 | מאת: גרשון

היי.כבעל סטומה קבועה ומשתתף קצת יותר פעיל בפורום אני חייב לציין שלראשונה מאז שאני קורא וכותב בנושא.... עלה חיוך על פניי ואני מניח ומקוה שגם על פני חלק מחברי לפורום. חלילה לא שהנושא אינו חשוב ולא ראוי לדיון, כי מי אנחנו שנשפוט, אלא מעצם הרעיון של להמשיך לחשוב על חזרה לשיגרה שקצת לא כל כך תחזור להיות "שיגרה" לעניין אם הסטומה תהיה קבועה אז הדרך הזו תהיה חסומה בפניך... תרתי משמע. בטוחני שהחלופות האפשריות יפצו על כך. ובכל זאת כדי לסיים בחיוך קטן.....: במחשבה חיובית... תחזור להיות בתול. :) (זה החיוך שלנו ) וברצינות, אם תצטרך יותר הסברים לגבי הסטומה, לכולנו כאן יש המון נסיון ורצון לעזור !!!!!!!!

ראשית, ברוך הבא למועדון בעלי הסטומה (למרות שכולנו היינו מוותרים על חברות במועדון לו יכולנו:-). הבעיה שאתה מציג היא אכן לא פשוטה. לאחר הרבה מחשבה, אין לי אישית הצעות פרודוקטיביות אבל כן ישנם מספר מקומות אליהם הייתי ממליצה לך לפנות שיש סיכוי רב שיוכלו לעזור לך: 1. הייתי פונה לאגודה למלחמה בסרטן (תוכל למצוא את האתר והטלפונים ע"י חיפוש בגוגל) ומבקשת לדבר עם לנה קורץ שהיא סקסולוגית שעובדת באגודה למלחמה בסרטן ועוסקת בתחום השיקום של חיי המין לאחר ובמהלך מחלת הסרטן. פגשתי אותה פעם במסגרת סדנה שהעבירה לקבוצת "צעירים עם סטומה" ואני יכולה לאמר לך שממש התרשמתי ממנה לטובה והיא מקסימה. אני חושבת שהיא הכתובת הכי מתאימה לעזרה בנושא רגיש אך חשוב מאוד שכזה. 2. ישנו פורום תמיכה לחולי קרוהן וקוליטיס באינטרנט שכתובתו http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html חולי קרוהן וקוליטיס סובלים מדלקות במעי הגס וברקטום ולכן גם הם מנועים ממין אנאלי. ייתכן ותוכל לקבל מענה מחולים הומוסקסואליים שנאלצים להתמודד עם אותה בעיה כשלך. 3. סתם רעיון שחלף במוחי הרגע אך דורש התייעצות עם הכירורגים שלך. מבחינה רפואית כאשר כורתים את המעי הגס והרקטום יש לעבור לסטומה כיון שכריתת אזור הרקטום גורמת לאובדן מוחלט של שליטה ביציאות. לכן כיון שאין כבר צורך בחור הזה פשוט סוגרים אותו. אתה למעשה זקוק לחור הזה אבל לא למטרת יציאות אלא למטרת קיום חיי מין נורמליים. האם אין אפשרות במקרה שכזה להשאיר את החור קיים וליצור איזשהוא כיס מלאכותי (משהוא דומה לפאוץ שעושים במקרים בהם ניתן להימנע מכריתה של הרקטום, רק אז הפאוץ מחובר בסופו של דבר למעי על מנת לשמר את שלמות מערכת העיכול ולהימנע מסטומה) רק שבמקרה שלך לא יהיה מחובר לכלום אלא רק יהווה חור עם כיס שבעזרתו תוכל להמשיך ולקיים מין אנאלי? אין לי מושג אם אני לא מאחרת את המועד וכבר בוצע הניתוח אבל בכל מקרה הייתי מעלה את הנושא בפני הכירורגים המבצעים את הניתוח על מנת למצוא פתרון לסוגיה. אני בטוחה כי אינך ההומוסקסואל הראשון שנאלץ לעבור לסטומה.

17/03/2012 | 10:44 | מאת: עוד אלי

הייקשר ידי גם אני גיי. אשמח לדבר ולהכיר. מייל. [email protected]

07/09/2012 | 10:15 | מאת: אבישי

הי ספהט, אשמח להחליף איתך רשמים

מנהלי פורום סטומה - תמיכה