חסימה קשה - התדבקויות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

היי כולם, היום היה לי קטע, החלפתי בבוקר שקית, שתיתי את המיצים שלי (בגלל העצירות שעדיין יש לי אני סוחטת כל בוקר פירות וירקות במכונה ביתית וזה עוזר), אחרי שלוש שעות השקית התמלאה, באתי לרוקן אותה ו.. זה לא יוצא! הייתי חייבת להוריד אותה, מה שהיה סרט, כי היא גם הייתה מלאה עד הסוף - עד הטבעת! (הייתי חייבת להוריד את כל הבגדים כדי שלא ללכלך הכל). לתדהמתי גיליתי שבכל החלק התחתון של השקית דפנות השקית דבוקות לגמרי אחת לשניה והתכולה פשוט לא יכלה לעבור! אשכרה חסימת שקית עקב התדבקויות קשות חחחח קרה למישהו דבר כזה פעם?? מזל שהייתי בבית ולא בחוץ...... אני לא יודעת אם אתם יודעים, אבל אני עברתי את כריתת המעי ויצירת אילאוסטומי עקב עצירות כרונית קשה שלא הגיבה לשום טיפול או תרופה ונמשכה 17 שנים. אולי זה נשמע מצחיק, אבל למרות שאני יודעת שזו רק שקית, יש לי כ"כ סיוטים מעצירות שגם ה"עצירות" של השקית העלתה בי זיכרונות רעים מאוד. אבל טוב, ב"ה שלא כמו מעיים, שקית אפשר להחליף (: חשבתי, הרי מוצר פגום צריך להחזיר לחברה, אבל איך בדיוק מחזירים שק עם קקי..?? שאלתי את יעל מה עושים? (יעל תמיד יודעת מה לעשות ואיך לפתור בעיות) אז היא אמרה שולחים בדואר רשום - יקבלו פצצת סירחון, מה לעשות.. פחחחחח אין עליך, יעלי! D: לקח חשוב: תמיד תמיד לבדוק את השקית לפני מחשש להתדבקויות ושאר ירקות.

14/04/2011 | 16:45 | מאת: טלטול

ואני אוהבת את הציוד שלהם. תקלות יש מדי פעם בכל חברה, השאלה באיזו תדירות. אם זה לא בתדירות גבוהה ונדיר שקורה, אז נו שוין, קורה.

רעיון אם אי פעם קורה מקרה דומה- הרי הבעיה בלהחליף שקית היתה בזה שהיא מלאה עד למעלה ולכן הסרה שלה היתה כרוכה בכך שהתוכן יישפך וילכלך. בפעם הבאה אפשר לקחת מספרים ולגזור את השקית מעל הקטע הדבוק (אח"כ מנקים את המפסריים), לתת לכל התוכן להתרוקן לשירותים ואז להחליף את השקית בלי חשש שמהשוא יישפך כי היא ריקה.

חבל שלא חשבתי על זה /: מקווה שלא אצטרך להשתמש בו אף פעם (;

מנהלי פורום סטומה - תמיכה