שרירי רצפת אגן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/02/2014 | 18:54 | מאת: מנסיונכן....

שלום הודיה ויעל, מכירה מעט מהסיפור שלכן (יעל מפורום קרוהן והודיה נתקלתי כשחפשתי מידע). איני בעלת סטומה. סובלת מקרוהן קל וברימיסיה כרגע. סובלת מפיברומיאלגיה. אובחנה אצלי רגישות בשריר הפובורקטאלי ברצפת אגן והדבר גורם לי קושי בהתרוקנות והורס את חיי. מניסיונכן, עםן מי כדאי להתייעץ ומהם טיפולים מקובלים ? תודה

היי, צר לי לשמוע על האבחנה שלך. מומחה מס' 1 בארץ לרצפת האגן הוא ד"ר מארק באר-גבל מתל השומר. מקבל גם מבוטחים של מכבי ואני חושבת שגם של קופות אחרות במרפאה ברמת גן (קרוב מאוד לתל השומר). אין לי את הכתובת או מס' הטלפון, אבל אפשר בקלות למצוא בגוגל. התורים אליו ארוכים - תנסי לראות איפה את יכולה להתקבל מהר יותר - תה"ש או במרפאה. הטיפול היחיד הקיים, למיטב ידיעתי, הוא ביופידבק. היו ניסיונות בעבר לטפל ע"י הזרקת בוטוקס ע"מ לגרום להרפייה של שריר הפובורקטליס, אבל התוצאות לא היו יעילות, משום שמצד אחד הבוטוקס באמת גרם להרפייה של השריר, אבל גם גרם לחוסר שליטה. בכל מקרה, ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא להתייעץ עם דר באר גבל. מאחלת לך המון הצלחה!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה