הרצאה אינטרנטית - רופא המשפחה ומטופלי IBD

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/05/2013 | 21:43 | מאת: ד"ר גליה מאירי

חברים יקרים, שמי גליה מאירי, אני מומחית ברפואת משפחה עם "פינה חמה בלב" למחלות מעי דלקתיות (IBD, קרוהן וקוליטיס), וסיבוכיהם, ומתוקף זה אני קוראת בעניין את הפורום שלכם. (אני יודעת שלא כולכם חולי IBD, אבל רבים כן) במסגרת אירועי יום ה-IBD הבינלאומי, המאורגנים ע"י העמותה לתמיכה בחולי קרוהן וכוליטיס כיבית, אני שמחה להעביר הרצאה אינטרנטית (webinar) תחת הכותרת : רופא משפחה טוב הוא הרבה יותר מאשר פקיד עם חותמת – כיצד רופא המשפחה יכול לסייע למטופל עם IBD ? בהרצאה אסביר היכן וכיצד רופא המשפחה יכול לסייע - מצבי חירום רפואיים, בעיות נלוות ל-IBD (אנמיה מחסר ברזל, אוסטאופורוזיס), איזון כאבים, רפואה מונעת (בדגש חיסונים), דרכי התמודדות עם מחלה כרונית ועיקרי הזכויות במערכת הבריאות. אני אציע טיפים לבחירה נכונה של רופא משפחה (ורופאים בכלל), ואשמח לענות לשאלות. ההרצאה תתקים בתאריך 22/5/2013, בשעה 20:00 ההשתתפות ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש. לפרטים והרשמה : http://www.ccfi.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%90-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%91/ נשמח לראותכם, ד"ר גליה מאירי והנהלת העמותה נ"ב - גם מי שלא חולה IBD יוכל לדעתי ללמוד הרבה...

נרשמתי. לא חולת IBD, אבל אשמח ללמוד על זה. לא בטוחה שאספיק להגיע בזמן, אך אעשה מאמץ.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה