שאלה למשתמשים בשור-סילס!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/05/2013 | 14:42 | מאת: רן

היי אנשים, הצטרפתי לאחרונה למועדון המשתמשים של השור-סילס, לפחות באופן ניסיוני.. :) אבל, נתקלתי ישר בשתי בעיות: 1. ספורט - אחרי ספורט אירובי והזעה המדבקה נהייתה ממש לא נעימה ואפילו התפתח גרוד. למישהו זה עוד קרה? אני נוטה מאוד שלא ללבוש את המדבקה הזאת תוך כדי ספורט.. 2. ממש קשה להוריד את זה מהגוף! יש איזה טיפים להסרה יותר מהירה? תודה! רן

02/05/2013 | 14:58 | מאת: ברק

אין לי תשובות לצערי אלא שאלה נוספת אליך. מדוע להשתמש בשור סילס? במקום טגדרם כביכול? יותר נוח להדביק את זה? כדי למשוך את הבסיס יותר ימים?

היי איש, מזל טוב! 1. לי ממש לא קרה מצב של רגישות/גירוד בעור בזמן או לאחר פעילות גופנית עם המדבקה. אף פעם לא ממש הרגשתי שהיא עלי בכלל. יכול להיות שיש לך רגישות לחומרים שהיא מכילה. 2. אכן הן מאוד חזקות ועקשניות. אם אתה זוכר, בזמנו כששאלת, הזהרתי אותך להצטייד עם אקסטרה מסיר דבק של הוליסטר, משום שהן מאוד קשות להסרה. אז זהו, זה מה שאני עשיתי כשהשתמשתי בהן, השקעתי קצת יותר בריסוס של המסיר :) לגבי הרגישות בעור, אני מקווה שהיא תישאר סטטית ולא תתגבר עם המשך השימוש במדבקה, אבל שים לב לזה ואם זה מחמיר, תפסיק לפני שעלול להתפתח משהו, שלא יהיו לך אח"כ קשיים גם בהדבקת הבסיס.

03/05/2013 | 12:08 | מאת: בני

מה לך ולזה חשבתי שאתה מסתדר עם טגדרם?אני בזמן האחרון לא שם בכלל טגדרם ולא מחזק דבק.אני לוקח את הבסיסים של הוליסטר ללא השוליים הדביקים.ולא שם מחזק דבק .אני שם טלק, מגבון הגנה של קונבטק ומדביק מיד. מחזיק כמה דקות ורק אם אני רואה פתיחה באיזור מסויים אני שם רק באותו מקום מחזק דבק.זה מחזיק אפילו יותר משלושה ימים

03/05/2013 | 13:03 | מאת: רן

למה להשתמש בשור-סילס? אין לי מושג! מה שבטוח, אחרי שאני אנסה אני אדע :) וכן, נכון לניסוי הראשוני לא הרגשתי יתרון מהותי על הטגדרם, אבל בכל מקרה אני אחקור את זה עד הסוף. כידוע בתחום הזה אני מאמין בלנסות כל דבר שאפשר :) אני אמשיך לדווח אם יהיו מסקנות חדשות. ותודה הודיה על התשובה :) החשד שלי הוא גם כן רגישות, אבל אני אבדוק את זה יותר לעומק.

03/05/2013 | 23:28 | מאת: אודי

גמני רוצה!

05/05/2013 | 18:15 | מאת: רן

הנה כמה קישורים לכמה חברות שמשווקות אותן: http://www.bestbuyostomy.com/product/ACT%20RS%200110 http://alpglobal.com/Free-Sample-Request.html https://www.edgepark.com/shopcatalog/item/alrs0210/ostomy-(all-other-supplies)/skin-barrier-rings-and-washers/ http://www.canmeddirect.ca/ostomy-products/shop-by-brand/alp-sure-seal-rings.html האחרונה הכי זולה. בד"כ הם משווקים רק לארה"ב או קנדה, כך שאם יש לך מישהו קרוב שגר שם, ניתן לבצע את ההזמנה לכתובת שלו. אם לא, אפשר להזמין דרך אתר mustop. אני לא ממש מכירה את התהליך ואת האתר, אבל אני בטוחה שאם תכנס תבין איך זה עובד. מה שכן כל התהליך דרך mustop יכול להיות דיי יקר. אבל תבדוק את העניין. אני אישית חושבת שהן מאוד מועילות, במיוחד אם רוצים ללכת הרבה לים/בריכה/ג'קוזי וכו'. אם אתה מזמין, תזמין רק מדיום. הסמול לא מכסה הבסיסים של כל החברות. הוא כנראה מיועד יותר לתינוקות או לסטומת שתן (?)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה