דימום

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/04/2013 | 11:28 | מאת: דין

שלום לכולם, דימום קל מהסטומה - שהיא רקמה רירית עדינה - בעת ניקוי הוא נורמלי. אלא שהדימום אצלי מופיע גם עם הניגוב הקל, העדין והמרפרף ביותר עם מגבון לח. האם גם לכם זה קורה? אני חושש שמא מדובר בדלקת של הסטומה, שעשויה לרמוז על אבחנה שגויה של קוליטיס שהיא בעצם קרוהן...

02/04/2013 | 19:51 | מאת: רן

נראה לי קצת קפיצה למסקנות... המעי ידמם גם מניגוב קל מאוד. בשביל לנקות אותו רצוי רק לגעת בו בעדינות עם נייר או פד גאזה, בלי שום תנועה של חיכוך.

02/04/2013 | 20:11 | מאת: דין

שאני היפוכונדר. אבל אפשר להבין אותי

גם אם אני רק מניחה עליו נייר טישיו לספוג את הלחות לפני הדבקה. ולי אין קרוהן או קוליטיס זה שום דבר, אין מה לדאוג.

06/04/2013 | 21:28 | מאת: אודי

אלא אם יש כאבי תופת או מה שנראה כמו מה שהיה לנו על הברך כשנפלנו בתור ילדים, אז זוהי דלקת. אבל הסיכוי קטנטן, המעי משאיר טיפות דם וזה נורמלי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה