שאלה בנוגע למזרקי רדיאס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/03/2013 | 02:09 | מאת: לולי

עשיתי הזרקה של חומר מילוי רדיאס ללחיים.עשיתי זאת אצל פלסטיקאי.פתאום איזה חברה אמרה לי שהיא ראתה באיזה מקום שבגלל שהחומרים הללו יקרים הרופאים לא זורקים את החומר שנשאר במזרק לאחר ההזרקה אלא מחליפים מחט ומזריקים למטופלת הבאה.לי זה נשמע הזוי בגלל כל המחלות הזהומיות שיכולות להגרם.אבל אודה שלא בדיוק ראיתי מה ואיך הזריקו לי אלא סמכתי על הרופא.אני אמורה לחזור להזרקה שנייה עוד שבוע אבל מפחדת בגלל מה שהיא אמרה וגם לא נעים לי לשאול את הרופא כי זה נשמע לי פוגע וחוסר אימון בו ...מה עליי לעשות אני חייבת הזרקה שנייה כי זה לא הסתיים.האם זה הגיוני בכלל?או חסר כל שחר

01/04/2013 | 17:02 | מאת: ד"ר כהן שרית

אין לי ספק שבחירת הרופא נשית לאחר בדיקה ונתינת אמון מלא בו. אין לי גם ספק שההחלטהללכת לאותו רופא גם להזרקה שנייה היא תוצאה ישירה של שביעות רצון מלאה מהתוצאה.צר לי אך איני מבינה כיצד את נוטה לתת אמון לשמועות שאינך יודעת אפילו מה מקורן. כרופאה אני ממליצה לך לתת אמון לרופא הפלסטיקים המטפל.

28/06/2013 | 22:26 | מאת: נטלי

?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים