שאלה אפילפסיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

10/08/2016 | 14:47 | מאת: ענבר אנג'ל

שלום קוראים לי ענבר אני בת 20 .. לפני כבערך חודשיים וחצי חוויתי אירוע של התעלפות ואיבוד הכרה .. אושפזתי ואבחנו שיש לי אפילפסיה כללית.. אפילפסית נעורים.. אני מטופלת בקפרה והתרופה עוזרת מאוד לא היה לי כלום מאז.. אני רוצה לעשות צלילה באילת ..30 דק עם מדריך צמוד קרוב לחוף אפשרי?

שלום לך ענבר, לצערי תשובתי שלילית, הסיכון רב מדי. אפשרות טשטוש הכרה ובוודאי איבוד הכרה בסביבה תת מימית עם ציוד צלילה עלול להביא לשאיפת מים לדרכי נשימה ולטביעה, במיוחד שמדובר בזמן יחסית קצר לאחר אירוע ההתקף האבחנה והטיפול התרופתי שתקוותי שאכן ימשיך להיות מוצלח.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)