אפקטיביות תא לחץ לצמח

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/11/2014 | 17:54 | מאת: אלינור

בעלי בן 35 ומזה כשנתיים נמצא בתרדמת עקב דום לב. הממצאים האחרונים לקוחים מ ct שבוצע לפני שנה ומעידים על דלדול רקמות במוח ( לא באיזור ספציפי). מלבד זה מעולם לא היו חסמים/ בצקות / או כל דבר אחר. פיזית בעלי בריא באופן יציב.מבחינה תפקודית יש התקדמות משמעותית בשנה האחרונה הכוללת תזוזות גפיים רצוניות ( מושתל משאבת בקלופן- סובל מספסטיות מוגברת) הבעת רגשות על ידי צחוק, בכי ומימיקה בפנים, לאחר אבחון התברר כי מבין הכל עד רמת איות מילים ( עדיין לא מתקשר). רציתי לדעת איזה בדיקות/ מסמכים עליי להעביר על מנת לבדוק בכלל רלוונטיות טיפול. במה טיפול בתא לחץ יכול להועיל במצבים של  תרדמת? היכן ניתן למצוא מידע/ מחקרים על טיפול בתא לחץ ל צמחים ? (זה בכוונה נמצא במרכאות כי איני מאמינה במושג הרפואי הזה ואיני חושבת שזה מצבו של בעלי- ואני בחורה ריאלית).

שלום לך אלינור, קטן מאוד בעולם הניסיון הטיפולי בתא לחץ במקרים כגון המקרה שאת מתארת. אם תכנסי למאגרי המידע ותכתבי HBOT and Persisten Vegetative Brain אולי תוכלי למצוא מעט חומר על כך. מרכז תא הלחץ בבית החולים אסף הרופא מובנה לטפל גם במקרים קשים כגון אלה במידה ומתאימים, כל מקרה לגופו נידון. התקשרי אליהם למידע - 089205194

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)