טיפול היפרברי באזורים קשיים ריפוי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

12/11/2014 | 07:27 | מאת: Pema Tupdten

ד"ר מלמד שלום מזה 3 שנים אני סובלת משני שברים בקרסול וקרע ברצועה כל מה שניסינו לא עוזר אני מוגבלת הדריכה לא יציבה וכמובן כואב, ברגל זאת הי בעבר קרע בעורק הפופלחיטאלי מתחת לברך שתוקן וסקולרית בעזרת וריד הירך למרות עבודתם המדהימה דורון ואלי פלד, קיים תמת חלקי בשריר השוק פגיעה עצבית ובעייה חמורה בזרימת דם לגף הרגל, חוסר תחושה נימול בצקות כחלון, האם טיפול רווי חמצן דחוס יכולה לאפשר לרקמות השברים ואולי לרקמות הרכות רצועה וסחוס להשתקם? ראיתי את מה שעשיתם עם אייל מלמד עם הבחורה שהצלתם לה את מפרק הירך והייתי רוצה להתיעץ, אני מאמינה גדולה בתא לחץ,ממה שאני יודעת בכימיה והנדסת חומרים זה נשמע לי הגיוני שירתתי בצבא במר"י וכמובן צוללתי מסיבות בריאותיות בעבר לאחר הניתוח ברגל עם כל שאר צוות החובשות והאחיות ודניאל שהיא פרמדיקית כיום ועובדת ברמבם

שלום לך , כללית, אכן יש רציונאל לנסות טיפול משולב בעזרת חמצן היפרברי בבעיה הפתולוגית שאת מתארת. נא שלחי לי "סיכום מחלה" לפקס - 048300055. תתקשרי - 048377812 או 048377851 וננסה לעזור. להשתמע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)