טיפול תא לחץ בנזקי קרינה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/11/2013 | 19:44 | מאת: אלי

שלום לך בעבר התעניינתי לגבי טיפול אצלכם לצערי מצבי הרפואי לא איפשר לי להגיע אני בחור צעיר שעברתי ב13 שנים האחרונות כמה ניתוחים עקב גידול שפיר בפרוטיס שחזר וחזר ואף עברתי הקרנות מאוד קשות בצד שמאל של פני שהותירו אותי עם נזק ללא שיער זקן ועור יבש בצקתי אדום חום כהה מאוד שאלתי היא האם יש חדש בנושא האם יש מטופלים שראו שיפורים בעור שעבר עבר הקרנות תודה רבה

שלום לך אלי, כללית, טיפול בנזקי קרינה בעזרת נשימת חמצן בתנאי תא לחץ נמצא בסל השירותים של משרד הבריאות עוד משנת 1986, הקופות מחויביות לכך והטיפול יעיל ביותר ברוב המקרים. ספציפית אליך, נא שלח אלינו סיכום מחלה אחרון שלך לפקס - 048300055 וצלצל ביום ראשון ליתר פרטים - 048377851 או 048377812 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)