קרינה למוח

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/07/2012 | 15:52 | מאת: עופר

שלום ד"ר מלמד, קרינת סיטי מוח ללא חומר ניגוד באמצע אפריל השנה הזאת , גרמה לי לתגובות חריפות ביותר: עיניים שרפו, עור קודקוד ראשי היה אדום, נשר לי שיער (יש לי תמונות) לא ישנתי שבועיים לאחר מכן רק חצי שעה כל לילה והרגשתי ממש רע ביומיים הראשונים תקפו אותי בחילות שלא יכולתי לעמוד על הרגליים י מספר ימים י לאחר המאורע ירידת ליבידו ואובדן שפיכה , הנוזל זרע בעל צבע אחר ולא יוצא כימעט שום נוזל, אין זיקפה וגם היום 3 חודשים לאחר המקרה ולאחר טיפול של שבועיים בטסטומקס 50 מ"ג אין שיפור מרגיש כאבי ראש ונימול ביד וברגל שמאל + ירידה קוגנטיבית בבדיקה הורמונאלית נמצאו ערכים לא תקינים של טסטוסטרון למרות שבאם.אר .אי המבניות של הבלוטה של ההיפופיזה תקינה אין זה שולל נזק פונקציונאלי, האם יש טעם בטיפול חמצן לאחר 3 חודשים מהמאורע בהנחה שנגרם נזק או שתחול התדרדרות בהמשך? תודה, עופר

שלום לך עופר, איני יודע על מקרה ש CT מוח דיאגנוסטי עלול לגרום לתופעות שאתה מתאר,האם קיבלת טיפול קרינתי? טיפול בחמצן בתא לחץ אמנם יעיל לנזקי קרינה לרקמה בריאה , אך הנזקים עלולים להיות מעל מינוני קרינה מסוימים ו CT אינו בקטגוריה הזו. התקשר ליתר פרטים ואולי נוכל לעזור - 04837851 או 048377812 .

16/07/2012 | 20:12 | מאת: עופר

שלום ד"ר מלמד יש מקרים ידועים של חריגות בארה"ב ובריטניה מעל לרמה אבחנתית לא קבלתי טיפול קרינתי אני מאמין שהייתה בעיה במכשיר או טעות טכנאי לפי הדיסק קיבלתץי רק 44 מיליגריי אבל התופעות לאחר ההקרנה לא מסתדרות עם הכמות אולי בשל היותי פג בעברי יש לי רגישות ייתר. בכל אופן האם 3 חודשים לאחר המאורע עדיין יכולים להפחית נזק אפשרי? איצור עימדך קשר בהקדם. תודה עופר

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)