תא לחץ נייד - קפסולה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/01/2020 | 19:29 | מאת: משה

שמעתי שהגיע לאחרונה ארצה תאי לחץ קטנים מחוץ לבתי החולים בדוגמת קפסולה. הבנתי שזה לא בתכונת רפואית מלאה אלא בדרגת לחץ של 1.3. שזה מיועד לתחום הקוסמטי והומלץ לנסות זאת גם לילדים asd (אוטיסטים). 1. האם הנך מכיר את המוצר הזה? 2. האם תאי לחץ אלו יעילים ולו באופן חלקי? 3. האם יש בדיקות מקדימות או אישורים רפואיים שנדרשים לרמת תא לחץ בדרגה של 1.3? תודה רבה

שלום לך משה, הלחץ המותר בתאים אלה הוא 1.3 אטמוספרות מוחלטות והשוכב בפנים נושם ממסכה כ 30 - 50 אחוז חמצן , לחצו החלקי של החמצן בתנאים אלה לא יעיל מבחינה טיפולית לחלוטין לאינדיקציות המקובלות בסל השירותים. הFDA אישר את התאים הללו אך ורק לטיפול במחלת גבהים!! כלומר לטיפול בהיפוקסייה. גם בלחצים רדודים אלה, (כ 3 מטר מתחת פני הים), בהפעלה לא נכונה, עלולה להיות סכנת חבלת לחץ ריאתית והמשתמע מכך.

15/05/2020 | 11:00 | מאת: מני מנשה

היי דוקטור מלמד אני אישית רכשתי תא לחץ -קפסולה מחברה ישראלית שהציגה בפנייה את כל האישורים של מכון התקנים הישראלי ושל הfda . טיפלתי בזוגתי בפצעי סוכרת , בנוסף טיפלתי באמא שעברה אירוע מוחי וסבלה מבצקות , ואני ספורטאי שחי את הספורט יום יום. ואני רוצה להגיד לך שהתא ב1.3 עשה פלאים בנוסף בכל העולם יש אין סוף מקומות שנופלים בתאים הללו וזה פשוט מדהים. בנוסף שכנה שלי התחילה לטפל גם בבית שלי וחוותה שיפור משמעותי והפחתה של הכאבים בפיברומיאלגיה ...

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)