האם תתכן נכות מדקומפרסיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

12/02/2019 | 20:52 | מאת: שמי

לד"ר מלמד שלום רב: לפני כחמישה חודשים עברתי אירוע דקומפרסיה. אושפזתי בבית חולים למשך 3 ימים במהלכם הוכנסתי כל יום כ 8 שעות לתא לחץ. עד היום אני מרגיש נימול בידיים וברגליים, כאבי ראש מידיי פעם, כאבים ביד שמאל וטנטון. רציתי לדעת האם ייתכן כי תשאר לי נכות לעד כתוצאה מהדקומפרסיה. והאם מה שיש לי נחשב פגיעה עצבית אשר אינה תעבור לי? תודה

שלום לך שמי, כללית, אכן עלולה להישאר נכות מפגיעה במערכת עצבים על רקע מחלת דקומפרסייה. ספציפית לגביך, אפשר לענות רק לאחר תחקור מדויק של סיפור הצלילה וההתרחשויות אחריה , לימוד כל המסמכים הרלוונטיים ובדיקה. רופא תא הלחץ שטיפל בך אמור לדעת לענות לשאלותיך אלה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)