האם ניתן טיפול לחולה סרטן לאחר השתלות מח עצם שנקלטו אך לא החלו לפעול

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/08/2017 | 16:21 | מאת: אייל

אחי בן 31 חולה בלוקמיה של תאי הפלסמה עבר השתלה עצמית וגם השתלה מתורם אך ללא כל שינוי לאחר קווי טיפול רבים האם תא לחץ יכול להועיל לחולה במצבו ואם כן כיצד עושים זאת

שלום לך אייל, אכן בספרות קיימים דיווחים כי מינוני חמצן גבוהים הניתנים בתא הלחץ עשויים לזרז קליטת השתלת מח עצם ואף לגרום ליצור מוגבר מאוד של תאי גזע. לנו עדין אין ניסיון קליני מעשי מהנובע מכך. היכנס למאגרי מידע וכתוב: HBOT and bone marrow transplantation

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)