המוגלובין נמוך- אנמיה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

03/03/2016 | 10:44 | מאת: גיורא

שלום לכם, ביתי בת 15.5. בבדיקות האחרונות : HB 9.9 HCT 32.4 MCH 22 FERRITIN 6.3 TSH 3.04 לפני כשנה וחצי גם היה לה חוסר ברזל וקיבלה תוספת ברזל. הבעיה חזרה. הרופא בשלב זה מפנה לרופאת נשים לבדיקת המחזור. האם כדאי קודם לסיים את הבירור בקשר למחזור או במקביל ניתן לבדוק כיוונים אחרים לסיבת האנמיה? תודה, בברכה

שלום בהחלט צריך לנסות להבין את הסיבה וצודק רופא הילדים שהחל ביעוצים המתאימים לכך במקביל חשוב מאד להתחיל טיפול מתאים ! בהצלחה דרור

06/03/2016 | 08:13 | מאת: גיורא

תודה על התשובה. בכל זאת, האם גורם הזמן הוא חשוב וכדאי לפנות עכשיו גם להמטולוג אם לוקחים בחשבון שכמעט בטוח שהמצב הזה של אנמיה כבר נמצא כמה חודשים?? ושוב תודה על התייחסות

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים