זריקת אפידורל בעקבות פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/09/2013 | 21:46 | מאת: אבי

בעקבות פריצת דיסק L-3, L-4, L-5, S-1 שכללה כאבים עזים בגב ותחושת הירדמות ברגל ימין פניתי למיון וקיבלתי זריקת אפידורל. עכשיו כעבור קצת יותר מ-24 שעות לאחר הזריקה אני חש עדיין תחושת הירדמות ברגל ימין. זוהי תחושה שהייתה אמורה לחלוף כבר?

כאב צפוי להשתפר בעקבות זריקה אפידורלית- הפרעות תחושה - בד,כ לא. בשלב זה - כ 10 ימים לאחר הזריקה- אתה כבר אמור לדעת במלוא הוודאות עד כמה הזריקה עזרה. במידה ואתה מתלבט - תפנה למומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב