לחזור לרוץ

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/03/2013 | 07:59 | מאת: ליאור

שלום, לפני כשנתיים וחצי הייתה לי פריצת דיסק עם כאבים ברגליים. לאחר שלושה חודשים בערך עבר הכאב וחזרתי לתפקוד מלא למעט העובדה שהפסקתי לרוץ. רציתי לשאול האם היום, שנתיים אחרי ובלי כאבים כלל אני יכולה לחזור לרוץ והאם יש סיכוי שבעקבות הריצה יחזרו הכאבים. תודה רבה, ליאור

כן מותר לנסות לחזור לרוץ. כן ייתכן והכאב ישוב - אז תפסיקי. ככלל - עמוד השדרה "לא אוהב" זעזועים - ולכן אנשים היודעים שהם סובלים מפגמים כאלו ואחרים בעמוד השדרה ( לחלק יש והם לא יודעים- לך יש ואת יודעת) מומלץ לחפש ענפי ספורט רגועים יותר כמו - שחיה ( חתירה או גב ) / אופניים / הליכה / מכשיר אליפטיקל בחדר כושר. עדיין - יש סכוי לא רע בכלל שבשלב זה תצליחי לרוץ ללא כל בעיה. תרגישי טוב ובהצלחה

מנהל פורום כאבי גב