כאב כואב מאוד ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/01/2013 | 16:13 | מאת: מירב

שלום רב לפני שנתיים נתפס לי הגב בצורה שלו יכולתי לזוז עם הקרנה לרגל שמאל, עשיתי סי טי לגב תחתון וזו התשובה שקיבלתי L2-3 בסריקת ניכר על השק הדוראלי.  לח  בלט אנולרי היקפי ע  מודג :L3-4 בסריקת ניכר על השק הדוראלי.  לח  בלט דיסק אחורי ניכר ע  מודג :L4-5 בסריקת על השק הדוראלי  האפידוראלי הקדמי ולוח  בקע אחורי מרכזי- שמאלי גדול של הדיסקית המוחק את השומ  מודג ועל שורש העצב השמאלי. :L5-S1 בסריקת סקראליזציה דו"צ.  ע L5 מודגמת חוליית מעבר : בלטי דיסקיות ובקע אחורי של הדיסקית כמתואר. המצב שלי השתפר ועבר לי הכאב ברגל שמאל לפני כמה חודשים התחלתח להתאמן בחדר כושר ולפני חודש וחצי התחילו לי כאבים כמו של הקרנה הפעם ברגל ימין וזה כואב מאוד, במיוחד בישיבה ובשכיבה, דווקא תזוזה מקלה על הכאב, בלילה ובבוקר זה הכי כואב. הרופא נתן לי ארקוקסיה. מה לעשות והאם זה קשור למה שנראה בסי טי? תודה רבה

מירב שלום לפי הרשום - הבקע ב L4-5 - המוגדר כשמאלי וגדול - יכול פוטנציאלית להקרין גם לימין - אם הוא מספיק גדול. בכל מקרה - אם מדובר בהתלקחות מחודשת שנמשכת כבר מספר שבועות - מומלץ לבצע בדיקת הדמיה עדכנית ולדעת בדיוק במה מדובר - במקום לנחש. מכיוון שכבר ביצעת סיטי - עדיף לבצע בדיקת MRI ולגשת איתה למומחה עמוד שדרה לבדיקה - ע"מ להחליט מה האופציות הטיפוליות העומדות בפניך

מנהל פורום כאבי גב