כאבים בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/01/2013 | 22:20 | מאת: רון

שלום אני סובל מכאבי צוואר כ 7 חודשים ב CT התגלה בלט דיסק C3-4 , הייצרות התעלה ולורדוזיס מוגבר ב MRI התברר שהבלט לוחץ על השק ללא לחץ על חוט השדרה במיפוי עצמות התגלה קליטה מוגברת בע"ש צווארי תחתון פיזיותרפיה ודיקור סיני לא עזרו. האם הטיפול המומלץ הוא הריסת העצב באותו אזור באמצעות גלי רדיו?

לא

07/01/2013 | 18:43 | מאת: רון

איזה טיפול כן מומלץ

פיזיותרפיה/הידרותרפיה אם הכאב לא מרפה ומאד מגביל - אולי צריך לשקול אופציות כירורגיות אבל זה יהיה מגוכח שנדון בצורה יותר ספציפית בבעיותיך הספציפיות מבלי שראיתי אותך /בדקתי אותך/ראיתי MRI של עמוד השדרה הצווארי. בכל מקרה - גלי רדיו אינם אופציה טיפולית מקובלת עם סוג הבעיה שנשמע שיש לך. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב