כאבי גב עם הקרנה לברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/08/2014 | 09:09 | מאת: מטי

שלום דר , כבר 3 שבועות יש לי כאבי גב תחתון משמאל וברך שמאל. הכאב משתנה לפעמים כאב כמו סכין , לפעמים לחץ, לפעמים בברך מצד אחד ולפעמים צד שני, לפעמים מרגיש בשוק מקדימה . עשיתי פיזיוטרפיה מספר טיפוליפ אבל הכאב מחמיר. לוקח כל מיני תרופות כמו arcoxia . Rockacet. Zaldiar iעוד ללא שיפור. הכל התחיל אחרי שהתכופפתי ( לפני 4 ימים שהתחיל עשיתי מסג) האם ממליץ לעשות בירור ע י צילום? האם ממליץ על טיפול אחר? האם להפסיק פיזיוטרפיה או להחליף מקום ? אם יש לך כל המלצה תודה

נשמע לגמרי כמו פריצת דיסק ממליץ בדיקת אורתופד /מומחה עמוד שדרה וביצוע סיטי החלטות לגבי המשך טיפול לאחר הסיטי בינתיים - פעילות יומיומית רגילה ללא מאמצים כלל. והמתנה עם הפיזיותרפיה עד לאבחנה ברורה תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב