דרום

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/08/2014 | 00:30 | מאת: בת 26

שלום דר. קצת רקע .. נשואה אחרי שנה מלידה יש לי בן אחד. לפני בערך 7 חודשים גילו שיש לי קריש דם ברגל שמאל עד הטבור אחרי התלבטות אם לקחת סיכון ולצנתר אותי החלטנו שלא לעשות זאת ואני מטופלת בכדורי קסרלטו 20 מג לדילול דם בדופלקס האחרון ראו שיפור אבל עדין ישנו קריש. בעקבות ארוע זה הפכתי לחרדתית ברמות שמקשות לי עד כדי כך לתפקד ביום יום אני מאוד פחדנית וחוששת ממחלת הסרטן שלא נדע!! לפני חודש וחצי בערך נגעתי בגב התחתון בצד שמאל והרגשתי גוש שממש זז שאני נוגעת בו אפשר להגיד להערכתי שהגודל הוא כמו עגבניית שרי לצורך העיניין חשוב לציין שהוא לא אדום או מגרד או משהו מהסוג הזה .. הלכתי לרופאת משפחה שאני לא סומכת עליה בעיניים עצומות בגלל פשלה שעשתה לי עם הקריש דם שגילו היא בדקה את הגוש ואמרה בביטחון מלא שאין לי מה לדאוג זה לא גוש סרטני (מזה אני כל כל חוששת) היא אמרה שיכול להיות שזה גוש שאולי נוצר בעקבות זה שגררתי את הרגל שכאב לי בעקבות הקריש דם .. אני אשמח לשמוע עוד דעה ולפחות להוריד ממני את הפחד או לפחות קצת ממנו שזהו גוש סרטני חס וחלילה סליחה על האורך אודה לתשובה מהירה תודה!!

03/08/2014 | 00:32 | מאת: בת 26

חשוב לי להוסיף שעשיתי צילום רגיל של עצם הזנב שיצא תקין ( ללא קשר לגוש) היה לי כאבים בגב תחתון וביקשתי צילום

הי ליפומות סביב עמוד השדרה הן מאד נפוצות. מדובר בגושי שומן תת עוריים בגודל של כעגבניית שרי . הם בד"כ ניידים ולא רגישים. אם יש ספק - שווה לגשת למומחה עמוד שדרה לבדיקה- אבל התיאור שלך נשמע מתאים לגוש שומני לא מזיק ולא מדאיג. סימנים מדאיגים - אם הגוש גדל/הופך רגיש/הופעה של חום ו/או אודם ונפיחות מקומיים סביב הגוש. תרגישי טוב דר' קינן.

מנהל פורום כאבי גב