שלום

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/01/2014 | 14:54 | מאת: ציפי

האם הגיוני שבעקבות בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי קל בגובה L4-L5-S1 יש לי נימולים ועיקצוצים ברגליים יחד עם הקרנות וחולשה שאני לא יכולה לעמוד בכלל יותר ממספר דקות? לא יכולה לעמוד בגלל רגליים חלשות

אם אכן הלחץ קל - אז לא הגיוני-צריך לחפש סיבה אחרת - אולי בעמוד השדרה הגבי ולא המותני, אולי סיבה אחרת לגמרי. מצד שני-לפעמים הפענוחים אינם מדויקים ולכן אני מעדיף לראות את התקליטור בעצמי ולא להסתמך על תשובה כתובה.

מנהל פורום כאבי גב