ניתוח להסרת נבוס בלחמית העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

05/01/2012 | 15:23 | מאת: טל

פרופ' שלום, יש לי כמה שנים טובות נקודת חן בעין ימין (נבוס בשפה המקצועית) לאחר פגישת ייעוץ עם כמה פרופ' הבנתי שכדי לחסוך את המעקב אחרי הנקודה יש אפשרות להסיר אותה אך לא חייב, נקבע לי ניתוח בבית החולים בעוד כמה חודש אני מאד מפוחדת והייתי מעוניינת לדעת איך מתבצע הניתוח, אילו נזקים יכולים להיות (עיוורון, צלקת, דלקת קבועה וכד'...) מהם אחוזי ההצלחה? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה :)

לטל שלום, בדרך כלל הניתוח מאוד מוצלח ואז תדעי 100% אם זה באמת נבוס. אך יש סיבוכים בכל ניתוח אבל הסיכוי נמוך. מוריס הרטשטיין www.drhartstein.com Find me on Facebook

27/07/2015 | 23:28 | מאת: מיכל

שלום אני 3 חודשים לאחר ניתוח הסרת נבוס בלחמית ועדיין קיים צלקת. מתי זה אמור לעבור? האם זה ישאיר צלקת?

02/08/2016 | 17:00 | מאת: טלי

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים