שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

16/08/2011 | 12:06 | מאת: אנונימי

שלום דר קידר, אני עברתי אצלך ניתוח שרוול ,אני לא רוצה לציין את שמי... ,כשאני קם מהספה מהר אני מרגיש סחרחורת חזקה שנמשכת כמה שניות, אני מקבל גם מולטי ויטמין וגם ברזל בנוסף , אולי זה בעיה אם הסוכר למרות שהסוכר שלי בסדר, אני רוצה לציין שלפני הניתוח לא היה את הבעיות האלו. מה לעשות שזה יפסיק?

הסחרחורת יכולה להיות עקב כך שאתה לא שותה מספיק, או פשוט עקב הירידה המהירה במשקל... כמה זמן אחרי הניתוח אתה, ואיזה ניתוח?

18/08/2011 | 23:39 | מאת: אנונימי

אני לא חושב שזה בגלל השתיה כי אני שותה הרבה ,אני אחרי ניתוח שרוול שהיה לפני חצי שנה והירידת משקל היא לא מהירה היא עכשיו כ1-3 ק"ג לחודש , סך הכל 35 קילו.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת